Dijkstra, Ja wolałbym nic nie przesuwać, bo sie steskniłem za "mordkami" niektórych, a wszystko wskazuje na to, że będę mógł w piątek wpaść na spota
prośba o pomoc w identyfikacji części
Zwiń
X
-
prośba o pomoc w identyfikacji części
Witam. Miałem w weekend bliskie spotkanie z gałęzią leżącą na drodze (tzn. moja Octavka miała ). W efekcie wyciągałem prawie metrowej długości kijek z okolic nadkola. Szlak trafił taką dziwną zaślepkę i patyk wszedł w otwór (montażowy/serwisowy). Ogólnie nic się nie stało, tylko brakuje tej zaślepki. A że otwór jest tuż za przednim (prawym) kołem więc nieźle tam się syfi. Może ktoś zidentyfikuje numer tej części to bym już sobie na spokojnie poszukał jej )internet, w ostateczności w ASO). Zaślepka ta wkręca się/wciska w taki w otwór. Od strony kierowcy jest ten element, ale nie udało mi się go wyciągnąć i sprawdzić numerków (na chama nie próbowałem, coby nie uszkodzić drugiego elementu). Może ktoś z dostępem do ETKi mnie poratuje? Dołączam fotki, gdzie jest pokazane miejsce po tej brakującej zaślepce i fotkę od strony kierowcy, gdzie jest ta część).
-
-
Nie jestem pewien czy dobrze trafiłem ale wydaje mi się, że chodzi o tą część (w ETCE nie widać dokładnie):
- 1K0 825 962 B
Jak masz możliwość to wyjmij tą zaślepkę z lewej strony. Jak będzie mieć numer 1K0 825 961 B to powyższy symbol będzie ok, jak nie to podaj jej numer to będzie łatwiej szukać :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bohenNie jestem pewien czy dobrze trafiłem ale wydaje mi się, że chodzi o tą część (w ETCE nie widać dokładnie):
- 1K0 825 962 B
Jak masz możliwość to wyjmij tą zaślepkę z lewej strony. Jak będzie mieć numer 1K0 825 961 B to powyższy symbol będzie ok, jak nie to podaj jej numer to będzie łatwiej szukać :szeroki_usmiechDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Komentarz