prośba o pomoc w identyfikacji części

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • k!pps
    Classic
    • 2010
    • 17

Dijkstra, Ja wolałbym nic nie przesuwać, bo sie steskniłem za "mordkami" niektórych, a wszystko wskazuje na to, że będę mógł w piątek wpaść na spota
  • szachu
    Rider
    • 2009
    • 639
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam. Miałem w weekend bliskie spotkanie z gałęzią leżącą na drodze (tzn. moja Octavka miała ). W efekcie wyciągałem prawie metrowej długości kijek z okolic nadkola. Szlak trafił taką dziwną zaślepkę i patyk wszedł w otwór (montażowy/serwisowy). Ogólnie nic się nie stało, tylko brakuje tej zaślepki. A że otwór jest tuż za przednim (prawym) kołem więc nieźle tam się syfi. Może ktoś zidentyfikuje numer tej części to bym już sobie na spokojnie poszukał jej )internet, w ostateczności w ASO). Zaślepka ta wkręca się/wciska w taki w otwór. Od strony kierowcy jest ten element, ale nie udało mi się go wyciągnąć i sprawdzić numerków (na chama nie próbowałem, coby nie uszkodzić drugiego elementu). Może ktoś z dostępem do ETKi mnie poratuje? Dołączam fotki, gdzie jest pokazane miejsce po tej brakującej zaślepce i fotkę od strony kierowcy, gdzie jest ta część).
    Załączone pliki

Komentarz

• bohen
      L&K
      • 2009
      • 1260
      • Audi
      • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Nie jestem pewien czy dobrze trafiłem ale wydaje mi się, że chodzi o tą część (w ETCE nie widać dokładnie):

- 1K0 825 962 B

Jak masz możliwość to wyjmij tą zaślepkę z lewej strony. Jak będzie mieć numer 1K0 825 961 B to powyższy symbol będzie ok, jak nie to podaj jej numer to będzie łatwiej szukać :szeroki_usmiech

Komentarz

• filipT
        Rider
        • 2010
        • 554

dobrze trafiłeś.
        daj sobie spokój z szukaniem gdzieś, w aso to kosztuje kilka zloty, u mnie dokładnie 3,86 :diabelski_usmiech
        Mój Szkodnik

Komentarz

• kecaj
          RS
          • 2009
          • 1511
          • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez bohen
          Nie jestem pewien czy dobrze trafiłem ale wydaje mi się, że chodzi o tą część (w ETCE nie widać dokładnie):

- 1K0 825 962 B

Jak masz możliwość to wyjmij tą zaślepkę z lewej strony. Jak będzie mieć numer 1K0 825 961 B to powyższy symbol będzie ok, jak nie to podaj jej numer to będzie łatwiej szukać :szeroki_usmiech
          Dokładnie, jest to zaślepka po otworze do transportu nadwozia w procesie produkcyjnym.
          Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice

Komentarz

• szachu
            Rider
            • 2009
            • 639
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wielkie dzięki. Wiedziałem że mogę na Was liczyć. Co do wyjęcie tej zaślepki z lewej strony, to próbowałem, ale naprawdę mocno siedzi. Podskoczę jutro do ASO, i znowu Octavka będzie kompletna

PS filipT, masz tanie ASO, u mnie kosztuje to "aż" 5 zł

Komentarz

• filipT
              Rider
              • 2010
              • 554

właśnie ostatnio coraz częściej się o tym przekonuję
              Mój Szkodnik

Komentarz

Pracuję...